Over mij

De afgelopen jaren ben ik me er bewust van geworden dat het mijn tweede natuur is om me in anderen in te leven en snel te zien wat iemand nodig heeft.  Door mijn oplossingsgerichtheid weet ik vervolgens ook hoe ik dat mogelijk kan maken. Met Irma regelt zet ik deze eigenschap én mijn organisatietalent nu in om de kunsten van anderen zo goed mogelijk over het voetlicht te brengen - iets waarvan ik enorm geniet. Daarbij probeer ik altijd om verschillende mensen of organisaties uit mijn uitgebreide netwerk samen te brengen, zodat ze elkaar kunnen versterken. Irma regelt bestaat naast mijn activiteiten (interviews, mediaproducties) voor Vitamedia.

Muziek

Omdat ik zelf (amateur)muzikant ben, kan ik me goed verplaatsen in wat deelnemers aan een muziekevent nodig hebben. Ik geef hen wat ik zelf ook zou willen hebben en benader ze zoals ik zelf ook benaderd zou willen worden. Al jarenlang zing ik met heel veel plezier in discotrio Stuff like That. Sinds 2019 speel ik basgitaar en doe ik backing vocals in de bluesband BLUESING (zie foto) en als THE IRM maak ik eigen werk.

Inspiratie

Al ver voor corona werkte ik vanuit huis. Dit omdat ik op een fijne, rustige plek woon in de Hoornse binnenstad waar ik me goed kan focussen. Mede hierdoor lopen zakelijk en privé vaak door elkaar en dat vind ik prettig. Zit ik in een creatief denkproces, dan zoek ik vaak de zee of het IJsselmeer op. De weidsheid van het uitzicht zet mijn geest open en door de ontspanning van het wandelen komt de inspiratie vanzelf.