Opdrachten

Popronde

Mei 2024-heden
Op verzoek van Melissa Hoek, coördinator Popronde Hoorn, organiseren we de Hoornse editie van dit nationale evenement voortaan samen. Belangrijkste taken zijn het interesseren van mogelijke speellocaties, het programmeren van landelijk geselecteerde acts bij deze locaties en het verzorgen van lokale/regionale publiciteit. 


Record Store Day Hoorn 2024

Op zaterdag 20 april 2024 was het internationale Record Store Day. Platenzaken wereldwijd vieren tijdens RSD jaarlijks hun liefde voor de muziek op vinyl. Samen met binnenstadondernemers Brenda en Nick Staphorst van Uptown Records pakten we het evenement groots aan en benaderden we uiteenlopende collega-ondernemers en culturele organisaties om aan te haken. Het resultaat: een uitgebreid programma met allerlei muziekgerelateerde activiteiten van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat! Het complete programma staat op www.recordstoredayhoorn.nl.Uptown Live!

Februari 2023 – heden

Voor de Hoornse platenzaak Uptown Records organiseer ik maandelijks een optreden met live muziek in de winkel. Ik stem alles af met de artiest en de opdrachtgever en regel de communicatie rond het optreden. Ook zoek ik naar samenwerkingen met andere Hoornse middenstanders.


Westone

Per 1 maart 2024 – heden. Management voor de Westfriese band Westone. 

Giel Beelen vond ze tof, Bram van Splunteren draaide ze in zijn show en ze spelen sinds 2020 op verschillende podia en festivals: de mannen van Westone zijn lekker bezig. Met hun muur van een zwaar, maar toch subtiel rockgeluid zijn ze klaar voor de stadions. Aan mij de uitdaging om ze daar te brengen. We werken momenteel aan een helder bandconcept, een goed opgebouwde electronic press kit en de release van een nieuwe single die het verschil moet gaan maken.


Kerstival Hoorn

In opdracht van Ondernemers Stad Hoorn (via J&P Services, Events & Business) regelde ik in december 2023 voor de tweede maal de culturele invulling van het kerstfestival in de stad. Op twaalf verschillende locaties in de stad, binnen en buiten, kon het winkelende publiek genieten van dans, muziek en spoken word. Ik maakte een programmavoorstel plus begroting, stemde de praktische zaken rond de optredens – zoals het geluid - af met de artiesten én de organisatie en leverde beeld en promoteksten aan voor de communicatie. Zie ook https://bit.ly/487304s